Prečo si vybrať nás ?

Prečo si vybrať nás?

Je veľmi veľa dôvodov, prečo si vybrať EduLink Language School za svoju jazykovú školu.
// Určite si sa už stretol s rôznymi "výhodami", ktoré ponúka každý druhý. Náš zoznam je obsiahly, no čítaj pozorne, možno tam nájdeš aj sám seba :)


Tu je niekoľko najdôležitejších dôvodov pre štúdium angličtiny v Trnave práve s nami!

// Takže prečo paktovať práve s nami:)

Kvalifikácia a odbornost:
1. Vysokokvalifikovaní a priateľskí učitelia, ktorými sú výhradne rodení hovorcovia.
// Nehovoríme o tom aký sme kvalifikovaní a úžasní. Naše výsledky a spokojní študenti sú pre nás podstatný. Ak by ťa to skutočne zaujímalo, tak profil lektora nájdeš tu

Atmosféra a prístup:
2. V našej škole si zakladáme na priateľskom a ústretovom prístupe ku každému jednotlivému študentovi.
// Neformálny, dokonca až takmer priateľský pistup študentov a lektorov ti pomôže prekonať obavy zo spíkovania. Ak aj povieš nejakú chobotinu, spoločne sa na tom zasmejeme, lebo vieme, že podobnú koninu povie aj tvoj spolužiak o chvíľu :) Sme tu predsa preto, aby sme sa učili. Ak by sme všetko vedeli a nemýlili sa, nebola by žiadna sranda ale len suché únavné hodiny angličtiny.

Nečakané bonusy:
3. Vyučovanie prebieha v malých skupinách - cudzí jazyk sa najlepšie učí jeho praktickým používaním, preto čím menšie triedy, tým rýchlejšie sa jazyk naučíte.
// Uvedomujeme si, že každý človek je svojim spôsobom unikát a preto sa snažíme vytvárať malé skupinky študentov max. 8 osôb, ktoré sa častokŕat skamarátia natoľko, že okrem znalosti angličtiny si odnášajú aj nové kamarádstva a kontakty.
Učebné materiály:
4. Naše učebnice a učebné materiály sú vyberané veľmi starostlivo a  zaisťujú súvislú, prepracovanú výučbu angličtiny a francúzštiny. Využívanie ineternetu je samozrejmosťou.
// Používame kvalitné výučbové materiály ale hlavne nevyučujeme školským spôsobom. Hodiny sú pútavé a rozoberajú sa aktuálne témy, ktoré sa svojim spôsobom dotýkajú každého z nás. Diskutujeme na miestne témy ohľadne  architektúry, obchodov, pamiatok, zvykov, osobností, športu, politiky, prírody a rôznych iných...
Fakty:
5. Individuálny prístup - veríme, že každý študent v sebe skrýva vysoký potenciál pre štúdium cudzích jazykov.
// Študentom hovoríme výhradne len pravdu (ajkeď nepravdy a polopravdy sa iste počúvajú lepšie) o tom, ako sa učiť a naučiť cudzí jazyk. Celý článok si môžeš prečítať tu (jedná sa o proces, neexistuje okamžitá metóda na naučenie sa cudzieho jazyka, jediná neoddiskutovateľná pravda je, že angličtine musíš obetovať čas a pravidelne trénovať)
Kurzy a certifikáty:
6. Široká škála vyučovacích programov. Naše kurzy zahŕňajú angličtinu pre deti, tínedžerov, programy pre dospelých, obchodnú angličtinu, kurzy pre firmy priamo na pracovisku a mnoho ďalších. Vyučovanie v našej škole je vhodné pre deti od 4 rokov po dospelých všetkých kategórií. Možnosť získania Cambridge certifikátov.
//Kurzy v Edulink language school niesú len tak obyčajné kurzy. Sú totižto určené pre všetkých, ktorí preferujú myšlienku škola hrou (zábavou). Ako bonus môžeš získať Cambridge certifikáty !
Ceny:
7. Priateľské a veľmi prijateľné ceny.
// Namiesto zliav ponúkame študentom výhody, ktoré sú k nezaplateniu. Jedná sa o učebné pomôcky, ktoré si môže stiahnuť každý (aj študenti z iných škol:)), rady, tipy a triky, ktoré študenti vyhľadávajú (a bohuziaľ aj platia rôznym GURU anglického jazyka :D)
Lokalita školy:
8. Sídlo školy priamo v srdci Trnavy - v krásnom historickom centre mesta, pár krokov od Trojičného námestia, obchodov, kaviarní, reštaurácií, mnohých škôl a univerzít.
// Lokalita školy je perfektná, kúsok od zastávky MHD, kúsok od centra mesta, hneď vedľa City arény a pár minút chôdze z vlakovej stanice... Parádička :) 

Labels:
[facebook]

Author Name

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.